Výkon a kvalita

Výkon a kvalita

Výkon a kvalita 

Elektronářadí AEG

aeg

 AEG POWERTOOLS dodává vybavení pro profesionály již od roku 1898 a nadále slibuje zachování věrnosti svému dědictví a dodává vzrušující, vysoce výkonná, inovativní pracovní řešení pro profesionální řemeslníky dneška i zítřka.
Firma AEG POWERTOOLS byla od svého založení předním výrobcem ve vývoji nových výrobků. Přenosné elektrické nářadí se zrodilo uvedením prvních přenosných vrtaček v roce 1898. O 100 let později AEG stále nabízí profesionálním uživatelům inovativní, výkonná řešení...
HRDÁ MINULOST...VZRUŠUJÍCÍ BUDOUCNOST...

 

Bosch

Profesionální nářadí Bosch

Bosch profesionální nářadí má svou typickou nezaměnitelnou modrou barvu. Jde o profesionální elektrické nářadí používané v průmyslu a řemeslné výrobě. Elektrické nářadí Bosch je jedničkou na trhu díky své kvalitě a spolehlivosti, což poznalo mnoho zákazníků. Toto modré profesionální nářadí Bosch se může náležitě pyšnit svou inovační silou a inovačním tempem. Důležitým prvkem sortimentu je akumulátorové nářadí s lithium-iontovou technologií – šroubováky, hoblíky, pily a spousta dalšího. Nářadí Bosch si poradí i s prací, jako je opracovávání betonu a kamene, je totiž předním výrobcem vrtacích kladiv a příklepových, bezpříklepových a jádrových vrtaček. Pro ty co pracují se dřevem (tesaři, truhláři), nabízí Bosch inovační stolní a ruční okružní pily, pily ocasky a kmitací pily. Pro všechno profesionální nářadí Bosch Vám nabízíme i další vhodné příslušenství, pod tím si můžete představit různé vodící lišty a spoustu dalšího. Profesionální nářadí Bosch Vám zaručí jen tu nejlepší kvalitu, spokojenost a dlouhou životnost!  

Profesionální nářadí Bosch – spojení výkonu, kvality a dlouhé životnosti

 

24. ledna 2018 | Články

Články

Více článků